Så bygger vi

Framtiden är under uppbyggnad.

RO-Gruppen är en mångsidig och pålitlig byggpartner.

Alla våra projekt, oavsett storlek, börjar med våra kunders mål och ambitioner. Med vår expertis skrider vi sedan till verket och designar varje projekt med fullt fokus på våra kunders unika utmaningar.

Hela Skandinavien som arbetsplats
Vi har ägnat över tre decennier åt att planera, bygga och underhålla byggnader i alla tänkbara former – från insidan och ut.

I Göteborgs- och Sjuhäradsregionen samt i Stockholm bygger vi idag moderna fastigheter, anpassar kontor efter unika hyresgästbehov och genomför om- och tillbyggnationer. Med våra unika kompetenser inom konceptbyggnation och butiksetablering har vi hela Skandinavien som arbetsplats.

Läs RO-Gruppens kompletta företagspresentation.

Speed-Focus – vår specialitet
RO-Gruppen är känt för att vara en pålitlig byggpartner, med en unik förmåga att möta kundens individuella behov. Oavsett om det handlar om stora, innovativa byggprojekt, eller mindre uppdrag med korta ledtider.

Vi lägger stor vikt vid en öppen kommunikation och att ge snabb, personlig återkoppling genom hela byggprocessen. Det är en förutsättning för att kunna bygga starka, långsiktiga kundrelationer från grunden. Vi kallar det Speed-Focus.

bygge_5_900x500