Vår vision

Vi bygger en bättre värld.

Om viljan att förändra och utveckla.

Det har gått 35 år sedan byggingenjör Lars Jorstadius startade RO-Gruppen. Ett företag med stora, gränslösa ambitioner. Tiden går. Saker och ting utvecklas. Vi också.

Ett av Sveriges snabbast växande byggföretag
Idag har vi gått från att vara det lilla familjeföretaget till en etablerad byggpartner med hela Skandinavien som arbetsplats. Med cirka 170 anställda och ett brett nätverk av duktiga underentreprenörer är vi ett av Sveriges snabbast växande byggföretag. Entreprenörsandan bär vi fortfarande med oss, tillsammans med drivet att varje dag anta nya utmaningar och omsätta våra kunders idéer och behov i verkligheten.

Challenge: Accepted – vi antar utmaningen
Vår vision är tydlig: Vi vill bygga en bättre värld. Dit kommer vi genom utveckling. Att inte bara se framtidens utmaningar, utan också aktivt lösa dem. För våra medarbetare handlar RO-Gruppen om just det: att vara en kugge i det maskineri som dagligen vill bana väg för utvecklingen inom byggbranschen. Detta är fundamentet i vår företagskultur.

Det är därför så många av våra kunder väljer att arbeta långsiktigt med oss – en modern byggpartner som inspirerar, och samtidigt försäkrar att resultatet blir lyckat på alla fronter. Genuint engagemang och hög kompetens i alla led.

Läs mer om vår värdegrund.

Vikten av socialt ansvar
Att bygga en bättre värld handlar dock inte bara om det som händer på våra byggen Vårt sociala engagemang handlar också om filantropiska initiativ. Det gör vi bland annat genom sponsring av lokala idrottsföreningar, samt att kontinuerligt erbjuda prao-, praktikplatser och arbetsplatsförlagd utbildning för elever inom grund-, gymnasie- och högskola.

RO-Gruppen stöder bland annat projekten Hand in Hand, Garissa och har i samarbete med Röda Korset startat en insamling till människorna i Syrien. Vi är även med och stödjer intresseorganisationen FUB i Borås för barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning. Läs gärna mer på länkarna nedan.

http://handinhand.nu/
http://www.garissa.se/
Insamling till människorna i Syrien
http://www.fub.se/

vision