Årets Byggföretag 2017

Vi är Årets Byggföretag 2017!

Utmärkelsen ”Sveriges bästa arbetsplatser 2017” hann knappt svalna innan nästa nominering tillkännagavs. Årets Hantverkare delar ut branschens mest prestigefyllda pris till bygg- och måleriföretag, elektriker och rörmokare. Hantverkargalan gick av stapeln 4 maj och i år fick vi på RO-Gruppen äran att ta emot pris för ”Årets Byggföretag 2017”.

För tredje året i rad samlades 300 gäster på Hamburger Börs i Stockholm för att ta del av galan. Över 4000 företag var nominerade i de olika kategorierna och 8 vinnare korades baserat på kunder och externa intressenters röster. Vi var givetvis också på plats!

– Det känns fantastiskt kul att få detta pris och en stor eloge till all personal på RO-Gruppen. Det är de som varje dag gör ett fantastiskt jobb och som ser till att våra kunder får en grym leverans, säger Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen.

Program som ”Fuskbyggarna” och ”Byggfällan” omger branschen med negativ publicitet. Detta vill Hantverkargalan motverka genom att utse branschens främsta hantverkarföretag. De nominerade företagen har yrkesheder, nöjda kunder, branschcertifieringar och välskött ekonomi.

– Det finns ett utbrett intresse och önskan om att identifiera, premiera och hylla de duktiga företagen i branschen säger Thomas Larsson, VD på Dorunner, arrangör av Hantverkargalan och tävlingen Årets Hantverkare.

Med två prestigefyllda utmärkelser i ryggen fortsätter vi på RO-Gruppen med vårt arbete. Vi är en aktör att räkna med som har en stark företagskultur, ett gemensamt mål och tusentals nöjda kunder.

ro_900x500_logga