Årets Företagare 2017

Vi är utsedda till Årets Företagare 2017

Under den årliga Näringslivsdagen i Borås tog företagets ägare Andreas Jaldevik och Pär Jorstadius emot utmärkelsen Årets Företagare i Borås 2017.

Det blev RO-Gruppen som knep den hedersamma titeln som Företagarna står bakom i samarbete med SEB. Av 17 nomineringar stod det mellan tre finalister. Alla finalisterna hade mycket genomtänkta värdegrunder, målsättningar och bra relationer med sina kunder och medarbetare betonade Företagarnas ordförande i Borås, Frank Hallberg. Men RO-Gruppen var det företag som stod som segrare.

Juryns motivering:
”Vågar sätta riktigt höga mål, går mot strömmen och drivs av utmaningar. Fokus på personalen, hög etik, moral och värderingar har skapat en stark företagskultur. 2017 har man inte bara blivit valda till Sveriges bästa arbetsplats och Årets byggföretag i Sverige utan får som pricken över i:et även titulera sig som: Årets företagare Borås 2017.”

För att bli tilldelad utmärkelsen krävs det att visa kriterier uppfylls:
• Inneha ett betydande ägande av företaget och eftersom utmärkelsen går till företagaren är det viktigt att hen är verksam.
• Genom gott ledarskap vara en god förebild och ambassadör för företagare.
• Visa prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras.
• Ha uthålligt god lönsamhet. Med god lönsamhet avses att den är långsiktigt stabil eller att man har återinvesterat i företaget för fortsatt tillväxt
• Inte ha några betalningsanmärkningar.

Förutom Årets företagare i Borås har RO-Gruppen fått pris för Sveriges bästa arbetsplats och blivit Årets byggföretag under 2017.

Nu väntar regions- och riksfinal som går av stapeln hösten 2018.

ÅretsFöretagare2017_medtext01
ro_900x500_aretsforetagare2