Årets HR-direktör

Prisat Employer Branding-arbete

RO-Gruppens Maria Sigfridson utsedd till Årets HR-Direktör

RO-Gruppens Employer Branding-arbete prisas på Stora Karriärdagen

Vid Karriärföretagens gala Stora Karriärdagen vann RO-Gruppens Maria Sigfridson pris som Årets HR-Direktör.

Den 5 oktober anordnades Karriärföretagens gala Stora Karriärdagen på Norra Latin i Stockholm. Tillställningen samlade alla arbetsgivare som blivit utsedda till Karriärföretag under året. Vid galan delades ett flertal priser ut, bland annat i kategorier som Årets Karriärföretag, Årets förebild i Employer Branding och Årets HR-direktör.

Inför Stora Karriärdagen hade arbetsgivare och nyckelpersoner som utmärkt sig särskilt bland årets Karriärföretag nominerats i olika kategorier. RO-Gruppens Chef People & Culture Maria Sigfridson var nominerad i kategorin Årets HR-Direktör bland mellanstora arbetsgivare. Under galakvällen stod det klart att Maria utsetts till vinnare i kategorin.

Juryns motivering
”De senaste åren har RO-Gruppens attraktivitet ständigt ökat. Unga talanger flockas till RO-Gruppen för att vara en del av deras framgångsresa. För första gången har RO-Gruppen även utsetts till ett Karriärföretag vilket är ett ytterligare kvitto på att Maria utfört ett utmärkt Employer Branding-arbete. Hon är en sann inspiratör som visar vägen till hur man skapar en av Sveriges attraktivaste arbetsplatser. Karriärföretagen nominerar härmed Maria Sigfridson till Årets HR-Direktör”.

Det var en glad Chef People & Culture som tillsammans med delar av teamet var på plats på galan och tog emot priset.
– Arbetet med Employer Branding och att vara en riktigt bra arbetsplats är en teaminsats. Den här nomineringen och vinsten delar jag med alla härliga kollegor på RO-Gruppen som varje dag visar sitt genuina engagemang i det vi gör, tillsammans! säger Maria Sigfridson.

Att vara ett ”Karriärföretag”
Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag. Karriärföretag är en utmärkelse som guidar kandidater till arbetsgivare där de kan få en bra start på karriären och de som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.
2022 kvalificerade sig RO-Gruppen till listan över Karriärföretag.