Möt Nathalie Karlin, Arbetsledare på RO-Gruppen

Tack Nathalies svärfar för att du fick henne att byta yrkesväg och inspirerade henne till att ge sig in i byggbranschen. Som nyexaminerad från högskolan, där hon läst affärsingenjör med inriktning på byggteknik, har Nathalie nu landat som arbetsledare hos oss på RO-Gruppen. Men hon är inget främmande ansikte här, hösten 2019 gjorde hon praktik hos oss och hon har även gjort sitt examensarbete för RO-Gruppen.

Varför ville du jobba på RO-Gruppen?
– Jag ville jobba på ett företag som känns familjärt och som vill lyfta sina medarbetare, säger Nathalie. Hon förklarar att hon inte ville vara en i mängden utan vill bli sedd och få bidra med det hon kan.

– Jag trivs så bra här, skulle inte kunna tänka mig att jobba någon annanstans just nu, säger hon.

Hur ser du på framtiden?
– Jag längtar mest efter att få komma ut i projekt, att få göra min arbetsroll fullt ut. Jag kommer ut i projektet och jobbar på plats i mars. Just nu är det mycket produktionsförberedelser inför projektstart på Myråsskolan i Borås. Vi skapar oss en klar bild av byggets gång. Nathalie nämner också att hon hoppas att vi kan värva fler kvinnor in i byggbranschen i framtiden, att hon kan vara att gott exempel.

Hon är bland annat med i ett nätverk för kvinnor i byggbranschen och hon upplever också att det blir fler och fler kvinnor som börjar på en utbildning inom bygg. – Det är klart att kvinnor är en minoritet men det har blivit bättre, säger hon.

Varmt välkommen till RO-Gruppen Nathalie!