Om RO-Gruppen

Drivkraften är att anta nya utmaningar

RO-Gruppen är ett av Sveriges mest attraktiva och kunddrivna byggföretag. Vi är starka på våra lokala marknader samtidigt som vi erbjuder våra tjänster i hela Sverige.

Sedan starten 1982 har vi gått från att vara ett mindre familjeföretag i Borås till att bli en etablerad byggpartner med hela Sverige som arbetsplats.
Våra anställda bär med sig entreprenörsanda och drivet att varje dag anta nya utmaningar för att omsätta våra kunders idéer och behov till lösningar i verkligheten.

2022 firade vi 40 år i byggbranschen. Vi har hunnit med otroligt mycket på den tiden och det mesta kan du läsa om här på vår hemsida; spännande projekt, prestigefulla utmärkelser och tid för gemenskap för att nämna något. Men trots det har vi allt framför oss – vi vill göra mer, bättre, större.

Vi bygger en bättre värld.

Vår vision är tydlig: Vi vill bygga en bättre värld och det gör vi genom att inte bara se framtidens utmaningar, utan också aktivt lösa dem. För våra medarbetare är det just vad RO-Gruppen handlar om: att dagligen bana väg för förnyelse inom byggbranschen. Det är ett fundament i vår företagskultur.

En modern och inspirerande byggpartner

Det är därför så många av våra kunder väljer att arbeta långsiktigt med oss: vi är en modern byggpartner som inspirerar och som samtidigt ser till att resultatet blir lyckat på alla fronter. Vi erbjuder ett genuint engagemang och en hög kompetens i alla led. Läs mer om hur vi bygger.

Vi tar oss an projekt i hela Sverige
Vi har vårt huvudkontor i Borås, staden där vår resa startade 1982. Sedan hösten 2023 finns vi på plats den spektakulära byggnaden Viared Center, som är ett av våra genomförda byggprojekt.
Vi har även kontor i Alingsås, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Örebro och Linköping. Genom vår geografiska spridning, i kombination med våra resande platsorganisationer på Konceptavdelningen, tar vi oss an byggprojekt i hela Sverige (och ibland även i våra nordiska grannländer).

Kontakta oss »

 

210

Antal medarbetare

62

eNPS

8,4/ 10

Kundnöjdhet