Om RO-Gruppen

Drivkraften är att anta nya utmaningar

RO-Gruppen är ett av Sveriges mest attraktiva och expansiva byggföretag. Vi är starka på våra lokala marknader samtidigt som vi erbjuder våra tjänster i hela Norden.

Sedan starten 1982 har vi gått från att vara ett mindre familjeföretag i Borås till att bli en etablerad byggpartner med hela Skandinavien som arbetsplats. Våra anställda bär med sig entreprenörsanda och drivet att varje dag anta nya utmaningar för att omsätta våra kunders idéer och behov till lösningar i verkligheten.

Vi bygger en bättre värld.

Vår vision är tydlig: Vi vill bygga en bättre värld och det gör vi genom att inte bara se framtidens utmaningar, utan också aktivt lösa dem. För våra medarbetare är det just vad RO-Gruppen handlar om: att dagligen bana väg för förnyelse inom byggbranschen. Det är ett fundament i vår företagskultur.

En modern och inspirerande byggpartner

Det är därför så många av våra kunder väljer att arbeta långsiktigt med oss: Vi är en modern byggpartner som inspirerar och som samtidigt ser till att resultatet blir lyckat på alla fronter. Vi erbjuder ett genuint engagemang och en hög kompetens i alla led. Vi har under de senaste åren fått en rad utmärkelser som bekräftar vår vilja att förändra.

Med huvudkontor i Borås och kontor i Göteborg och Stockholm tar vi oss an byggprojekt i hela Norden.

Kontakta oss

 

RO-Gruppen har genom åren tilldelats flertalet priser för sitt sätt att arbeta med personal och som byggbolag. Läs mer om våra utmärkelser.

Utmärkelser

180

Antal anställda 2018

1325MSEK

Omsättning 2018

52,3MSEK

Rörelseresultat 2018