RO-Gruppen stärker sin position på den svenska byggmarknaden och expanderar verksamheten till Örebro

Med siktet inställt på fortsatt expansion och ökad närvaro på den svenska byggmarknaden förstärker man nu verksamheten med ny kompetens och ännu ett affärsområde – RO-Gruppen Örebro. För att leda satsningen har man rekryterat en lokalt förankrad trio med mångårig erfarenhet.

– För att vi ska kunna fortsätta vår spännande tillväxtresa behöver vi bredda oss geografiskt. Vårt omfattande erbjudande i kombination med förväntningar om fortsatt tillväxt i och omkring Örebro gör att vi på RO-Gruppen nu etablerar vårt sjätte affärsområde säger Leif Ahlberg, VD på RO-Gruppen.

För att leda den nya satsningen i Örebro har man rekryterat Pontus Nilsson och Adam Lennartsson till rollerna som affärsområdeschefer och Magnus Johansson till rollen som projektchef. De har arbetat tillsammans i ledande befattningar på NCC i Örebro i flera år och har stor erfarenhet från byggverksamhetens alla delar.

– Pontus, Adam och Magnus delar en djup förståelse för byggbranschen och den lokala marknaden i Örebro. Detta kombinerat med deras ledaregenskaper, stora driv och RO-Gruppens starka företagskultur kommer att sätta en ny standard för byggföretag i Örebro. Vi är väldigt glada över att de vill bli en del av RO-Gruppen, säger Daniel Paterson, chef affärsutveckling på RO-Gruppen.

Läs hela nyheten här »