Utmärkelser

Priser och utmärkelser är viktiga bevis på att vi gör saker rätt.

RO-Gruppen har genom åren tilldelats flertalet priser för sitt sätt att arbeta som byggbolag och med medarbetarna och företagskulturen.

De utmärkelse vi fått ta emot visar att vi är en arbetsplats där man trivs, känner engagemang och kan utvecklas. Detta är vi självklart mycket glada och stolta över.
Det innebär också ett stort värde för våra kunder. För om våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet, kommer de utföra ett bättre arbete.
Att erbjuda en av Sveriges bästa arbetsplatser för våra medarbetare innebär också att vi kan attrahera de bästa i branschen att vilja arbeta hos oss.

 

Våra utmärkelser

» Karriärföretag 2022, 2023 & 2024
RO-Gruppen har i tre år i rad blivit utsedda till Karriärföretag. Utmärkelsen delas ut av Karriärföretagen, som årligen utser de svenska arbetsgivare som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för sina medarbetare och som anses attraktivast för unga yrkesverksamma.
Stark företagskultur, unikt entreprenörskap och stort utbud av utvecklingsmöjligheter är några av de saker som lyfts fram i juryns motivering till varför RO-Gruppen kvalificerar sig till listan över de svenska företag som är mest attraktiva för studenter och young professionals och som därmed utses till Karriärföretag.
Läs mer om utmärkelsen för 2022
Läs mer om utmärkelsen för 2023
Läs mer om utmärkelsen för 2024

 

» Sveriges friskaste företag 2023
För sjätte året i rad utser Feelgood Sveriges friskaste företag och vinnare 2023 är RO-Gruppen. De utmärker sig bland annat med sitt tydliga engagemang för sina medarbetare, starka siffror i medarbetarmätningar – speciellt i en fysiskt tuffare bransch – och de visar hur viktigt det är med ett systematiskt arbetsmiljöarbete.
Läs mer

» Topp 10 bland unga civilingenjörer
Efter att ha blivit utsedda till ett Karriärföretag intog RO-Gruppen även Karriärföretagens topp 10-lista över de mest attraktiva och spännande arbetsgivarna för unga civilingenjörer.
De cirka 1 100 civilingenjörer som deltog i omröstningen placerar RO-Gruppen på topp 10 av de arbetsgivare som de anser var de mest attraktiva bolagen att få arbeta och göra karriär på.
Läs mer

 

» Årets HR-direktör
Vid Karriärföretagens gala Stora Karriärdagen 2022 vann RO-Gruppens Maria Sigfridson pris som Årets HR-Direktör.
Arbetet med Employer Branding och att vara en riktigt bra arbetsplats är en teaminsats. Den här nomineringen och vinsten delar jag med alla härliga kollegor på RO-Gruppen som varje dag visar sitt genuina engagemang i det vi gör, tillsammans! säger Maria Sigfridson.
Läs mer

 

» Sveriges bästa arbetsplatser 2017 – 2020 (Great Place To Work™)
RO-Gruppen tog fyra år i rad emot utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser. Priset delas ut av organisationen Great Place To Work, världens största kvalitetsutmärkelse för arbetsgivare.
Utmärkelsen grundas på en undersökning som genomförts av Great Place to Work. Undersökningen, som kallas världens största kvalitetsutmärkelse för arbetsgivare, görs ur två perspektiv – medarbetarens och arbetsgivarens. Dels utvärderas företagets sätt att organisera och leda samt hur de når organisatoriska mål. De tittar också på hur företaget motiverar sina medarbetare med fokus på tillit, stolthet och kamratskap.
Efter utmärkelsen 2020 valde vi att inte längre delta i tävlingen.
Läs mer

Vi har tidigare år även tagit emot utmärkelserna;
» Årets Sjuhäradsstyrelse
» DI Gaseller
» Årets Företagare
» Årets byggföretag
» Sveriges bäst skyltade arbetsplats

Ett bra företag att arbeta på, är ett bra företag att arbeta med.