Karriärföretag 2022 & 2023

"Ett Employer Branding-arbete som skapat en väldigt attraktiv arbetsplats"

RO-Gruppen blir på nytt utsedda till Karriärföretag 2023

För andra året i rad har byggföretaget RO-Gruppen utsetts till ett Karriärföretag. Stark företagskultur, unikt entreprenörskap och stort utbud av utvecklingsmöjligheter är några av de saker som lyfts fram i juryns motivering till varför RO-Gruppen ännu en gång kvalificerar sig till listan över de svenska företag som är mest attraktiva för studenter och young professionals och som därmed utses till Karriärföretag 2023.

Juryns motivering
RO-Gruppen är ett företag med ett imponerande Employer Branding-arbete som skapat en väldigt attraktiv arbetsplats. Genom att visa på en stark företagskultur och unikt entreprenörskap med plats för mångfald och personlig utveckling sticker RO-Gruppen verkligen ut. Det finns ett stort utbud av utvecklingsmöjligheter hos denna arbetsgivare för såväl studenter, young professionals och seniora medarbetare. Att RO-Gruppen är ett av Sveriges attraktivaste och kunddrivna byggföretag är ingen slump.

– Vi är stolta över vårt arbete med vår företagskultur och jobbar kontinuerligt för att vår värdegrund ska reflekteras i allt vi gör, både internt och mot våra kunder.
Det är därför otroligt roligt att vårt arbete uppmärksammas, det visar att vi gör mycket rätt och ger oss ännu mer motivation att fortsätta det engagerade arbetet, säger Maria Sigfridson, Chef People & Culture.

Inför 2022 placerade sig RO-Gruppen på listan över Karriärföretag första gången och har sedan dess även tilldelats Karriärföretagens utmärkelser ”Topp 10 Young Professionals” samt ”Årets HR-direktör 2022”..

Att vara ett ”Karriärföretag”
Karriärföretagen utser årligen de svenska arbetsgivare som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för sina medarbetare och som anses attraktivast för unga yrkesverksamma. Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och unga yrkesverksamma att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt Employer Branding-arbete. För att bli tilldelad utmärkelsen krävs att företaget uppfyller de kriterier som Karriärföretagen satt upp samt genomgår en granskning av juryn. Läs mer om Karriärföretagen: https://karriarforetagen.se/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Här kan du läsa nyheten om när vi första gången tog emot utmärkelsen ”Karriärföretag” 2022 >>