Topp 10 bland unga civilingenjörer

Topp 10 bland unga civilingenjörer

RO-Gruppen utsedda till ”Topp 10 arbetsgivare” bland unga civilingenjörer

 

Efter att ha blivit utsedda till ett Karriärföretag 2022 intar nu RO-Gruppen även Karriärföretagens topp 10-lista över de mest attraktiva och spännande arbetsgivarna för unga civilingenjörer.

Omröstningen
Karriärföretagen har via sitt Young Professional-nätverk genomfört en omröstning gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan:
”Vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2022?”.

Resultatet
De cirka 1 100 civilingenjörer som deltog i omröstningen placerar RO-Gruppen på topp 10 av de arbetsgivare som de anser var de mest attraktiva bolagen att få arbeta och göra karriär på.

– För att vi ska kunna fortsätta växa som företag måste vi både behålla våra duktiga medarbetare men också attrahera nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss. Den här utmärkelsen är ett fint kvitto på att vi lyckas med det, och det är vi både glada och stolta över, säger Emma Sköldberg, ansvarig för studentkontakter och rekrytering på RO-Gruppen.

På årets lista återfinns flera välbekanta varumärken som har byggt upp ett starkt Employer brand under lång tid. RO-Gruppen intar en femteplats på Karriärföretagens topp 10-lista inom kategorin Civilingenjörer 1 – 4 år:

  1. Husqvarna
  2. Vattenfall
  3. Boliden
  4. LKAB
  5. RO-Gruppen
  6. Caverion
  7. Xylem
  8. SKF
  9. Hemsö
  10. Kraftringen

Att vara ett ”Karriärföretag”
Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, där de utvalda får titulera sig som ett Karriärföretag.
Karriärföretag är en utmärkelse som guidar kandidater till arbetsgivare där de kan få en bra start på karriären och de som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.
2022 kvalificerade sig RO-Gruppen till listan över Karriärföretag.