Great Place To Work 2017 – 2020

En av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Den 21 april 2020 tog RO-Gruppen emot utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser, för fjärde året i rad. Priset delas ut av organisationen Great Place To Work, världens största kvalitetsutmärkelse för arbetsgivare.

Som företag har vår väg fram tills idag har kantats av både framgång och motgång. Utmaningar, djärva beslut och mod men också av nytänkande, engagemang och arbetsglädje. Under tiden har vi vuxit oss starka, både som företag och som människor.
Nu står vi ödmjuka inför helt nya utmaningar, av en kraft vi aldrig tidigare mött. Men vi är redo att ta oss an dem, tillsammans.

– Att vi återigen är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser är såklart väldigt roligt. Fyra år på listan bevisar att vårt arbetssätt med kultur och värderingar verkligen ger resultat. På RO-Gruppen känner man en stark gemenskap och glädje på jobbet, och det kommer hjälpa oss även genom den tuffa tid som ligger framför oss, säger Maria Sigfridson, HR-chef på RO-Gruppen.

Men, är det fortfarande viktigt att vara med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser i den tid vi befinner oss nu?

För oss är utmärkelsen ett stärkande bevis på att vi har en stabil värdegrund, en bra företagskultur och att vi är framgångsrika i vårt arbete med att skapa Sveriges bästa vardag för våra medarbetare. Det är vi väldigt stolta över. Så svaret ja, det är fortfarande viktigt, trots att vi befinner oss i kristider. Kanske är det viktigare än någonsin.

Det bästa med RO-Gruppen är arbetskamraterna. Hela företaget är fyllt av härliga, glada, positiva, engagerade och omtänksamma kollegor.

– Medarbetare

 

Great Place To Work 2020

Priset som i vanliga fall tillkännages på en stor gala på Cirkus i Stockholm, presenterades i år istället via en digital sändning 21 april.

Utmärkelsen grundas på en undersökning som genomförts av Great Place to Work. Undersökningen, som kallas världens största kvalitetsutmärkelse för arbetsgivare, görs ur två perspektiv – medarbetarens och arbetsgivarens. Dels utvärderas företagets sätt att organisera och leda samt hur de når organisatoriska mål. De tittar också på hur företaget motiverar sina medarbetare med fokus på tillit, stolthet och kamratskap.