CHALLENGE:ACCEPTED

Allt-i-ett lösningen som gick hem.

Boråsföretaget Wideco har en snabbt växande verksamhet inom fuktövervaknings- och tätningskoncept. När det var dags att bygga sin nya anläggning i Borås med kombinerat kontor, lager och laboratorium fick RO-Gruppen möjlighet att tidigt i processen utforma en skräddarsydd lösning som passade uppdragsgivaren som hand i handske.

Uppdraget
RO-Gruppen fick i ett tidigt skede hjälpa till att utforma en skräddarsydd lösning för Widecos expanderande verksamhet. Nybyggnationen omfattade kontor, lager och labb om 900 kvadratmeter. 450 kvadratmeter skulle utgöras av kontor.

Utmaningen
Att tidigt gå in och ta helhetsansvaret i en byggprocess är en stor utmaning när fastigheten ska rymma så vitt skilda funktioner.

Lösningen
Att kombinera kontor, lager och labb i samma anläggning skapar bättre förutsättningar för Wideco att utveckla sin verksamhet. Tillsammans med vår erfarenhet och rekommendationer fick kunden större utrymme att skräddarsy sin nya hemvist. Både på ett sätt som passar dagens behov, med också är förberett för framtiden.

ro_900x500_wideco_5
ro_900x500_wideco_4
ro_900x500_wideco_3
ro_900x500_wideco_2
ro_900x500_wideco_1

År

Projekt

Wideco

Uppdragsgivare

Wideco Fastighets AB

Ort

Viared, Borås

Beskrivning

Ny anläggning med kombinerat lager, labb och kontor

Omfattning

900 m²